حسین مرادی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان مهمترین دانشگاه بینپایتختی ایران است که از نظر فنی و مدیریت دانشگاهی مهمتر از این دانشگاه نداریم.
وی افزود: از طرفی دیگر این دانشگاه در شهر مهمی است که از جهتی سبقه تاریخی استثنایی دارد و اگر بنا باشد ۱۰ ستون برای کشور ایران درنظر بگیریم یکی از ستونها اصفهان است و ایران بدون اصفهان نمیتواند تعریف بشود و جایگاه اصفهان جایگاه بسیارمهمی است.
مدیر گروه منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: با وجود اینکه اصفهان همیشه از دیدگاه مدیریت پیشگام کشور بوده و موتور محرکه صنعت و مدیریت بوده در چنین زمانی با این همه قدرت فنی و علمی و مدیریتی دچار چالش شده است.
وی تصریح کرد: وضعیت آلودگی هوای اصفهان دقیقاً شبیه کشتی است که در حال غرق شدن است و مادام زیرآب میرود و بعد از چندماه در ماههای اولیه سال بالا میآید و تنفسی میکشد و دوباره پایین میرود و تلفات میدهد و اعداد ارقام این تلفات در هزینههای جانی و همچنین هزینههای اقتصادی بر بدنه دولت میزند شوخیبردار نیست.
مرادی تاکید کرد: اگر ریشه این قضیه را ببینیم در مجموعه اصفهان و در کل کشور دخالت متخصصان محیطزیست در بخش تصمیمگیری و راهبردها و خطمشیها بسیار ناچیز است
وی با اشاره به توجه سبقه اصفهان در راهبردهای توسعه افزود: در طول تاریخ شهر اصفهان شهری به صورت سنتی بر پایه کشاورزی پایدار و تجارتی بوده که حداقل آلودگی و مصرف مشکلات ابی را داشته و بعد وارد بحث هنر و صنایع دستی میشود که امروزه خیلی به ندرت در کشور یافت میشود درحالی که میتواند دنیا را بگیرد.
مدیرگروه منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه داد: زمانی که راهبرد توسعه در اصفهان از این مجموعه تبدیل شد به توسعه حداکثری صنعتی، جایگاه متخصین محیطزیست کجا بود؟
وی تصریح کرد: درگیری متخصصین محیطزیست در مجموعه تصمیمگیری و مدیریت شهر اصفهان فقط منحصر به چند پروژه پژوهشی نیست بلکه جایگاه ایشان در فرآیند تصمیمگیری بسیار زیاد است.
نظر شما